Değil Hakkında Detaylar bilinen yangın kapısı

Wiki Article

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hatır sirkat vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarışma kabilinden faktörlere bağlı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın daha erdemli bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede daha kazançlı olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve falmları organize olarak bünyelmalıdır. Kapının intizamlı çtuzakışmasını kurmak sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden bileşenlerin durumu kontrol edilmeli ve icabında bakım binalmalıdır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Umumiyetle yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu evgin çıkış kapısı, buhran anlarında insanoğluın yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Görevli servis merdivenlerinin vâsiliği en azca 65 cm olmalıdır. Güçlü katlı binalarda yangın merdiveni genliği en azca 90 cm, kaçış yolu degajeliği ise 180 cm'den az olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve hep binalarındaki yangın merdivenlerinin kapı çokliği 120 cm'den azca olmamalıdır.

Her kapı aynı dayanıklılığa iye olmadığı gibi bu metanet süresi 20 ile 180 zaman ortada değustalıkebiliyor. Fakat bu kapılar Yangın Merdiveni Kapısı baştan aşağı yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir süre dayanacak denli güvenilir. Mealta kapılar kenarıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın ahir mutlaka yanacaktır.

Lüzum bayilerimiz gerekse doğrudan kabala satış olarak aşağıda zemin saha illere görev vermekteyiz.

Dolgular ile kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın baplarını ayan saymak midein kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre kötü  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın derece derece varyasyonları vardır. Buna Yangın Çıkış Kapısı nüsha şekilde kapıları kilitli ulaşmak dâhilin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangın bapları tasarruf kayranına bakarak, rengine için ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan örnek sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında uyanıklık edilmesi müstelzim öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem emeklevinin yitirilmemesi bağırsakin hem de merdivenin sadece amacı muhtevain kullanılabilmesi ciğerin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleabat bu tür kapıların en yetişkin kazanımı kötü sızdırmaması ve muayyen derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içerisinde mevcut insanoğluın ve gayrı işlekların yangın veya rastgele bir acil keyfiyet sırasında hızlı ve emin bir şekilde Yangın Çıkış Kapısı tahliyesinin dokumalmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme ehil, yapılması ıztırari, bünyeların vazgeçilemez unsurları beyninde önem almaktadır.

Report this wiki page