Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve normal fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının huzurı nöbet otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın merdiveni bapları, yangın çıkışı ve müstacel boşaltma planlarının uygulanması dâhilin lazım olan standartlara amelî olarak imal edilmelidir. Bu kırda, yangın merdiveni bapsı imalatı ve yangın ekipmanları üzerine daha çokça bili edinebilirsiniz.

yürekin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çhileışıp çhileışmadığını periyodik kontroller ile takip kılmak ve herhangi bir arızada giderilmesini sahip olmak önemlidir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kabilinden gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, henüz yapı tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda santimantal davranılmalıdır.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması strüktürlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu kapılar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun için de kanatlarının dizaynının en kazançlı şekilde konstrüksiyonlması gereklidir. Kanatları muntazam şekilde rabıtalı monte edilmezse kaçış esnasında sıkıntılar evetşanabilir. Müstacel çıkış kapısı kilitli olmamalı ve eloğlu ile rahat açılır vaziyette olmalıdır. Bu bapların tütün sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan elan az kata ehil binalarda 60 zaman, bodrum katlara ve 4 kattan elan fazla kata mevla binalarda en azca 90 zaman yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Yangın Kapısı evgin durumlarda binadan dünyaarı çıkış esenlamanın tarafı rabıta yangının sair alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının denetçi altına kızılınması kolaylaşır ve daha lüks muhatara vermesi önlenir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini Yangın Kapısı belirli fail levhalar ve alışverişaretler kullanılır.

Yangın Kapısı Elbette Asılmışr? Her binanın iye başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist takımlar tarafından konstrüksiyonlmaktadır.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çalışmasına olanak sağlar. Yangın bapları ekseri otomatik olarak kapanan ve panik barı kadar ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

 60dk ve 120dk kabil ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için olgun alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page